
La mongeta del cuc: un antioxidant natural amb possibilitats infinites
Producte assidu de totes les cases, la mongeta del cuc és una varietat de mata baixa, de tavelles llargues i arrodonides, el gust de la qual resulta molt fi al
Compartim amb tu els nostres coneixements sobre la terra i les curiositats dels productes que conreem cada dia. Ens acompanyes?
Producte assidu de totes les cases, la mongeta del cuc és una varietat de mata baixa, de tavelles llargues i arrodonides, el gust de la qual resulta molt fi al
Avui toca cuina de luxe! Fa uns dies us vam explicar les característiques dels nostres pèsols, i totes les propietats que us podien aportar (si voleu recuperar el post, podeu
Destaca pel seu color vermellós i pel seu gust endolcit. És una gran aliada per als esportistes. I tot i la gran quantitat de beneficis que aporta al nostre organisme,
Bròquil, bròcoli i coliflor. En què es diferencien? Hi ha qui creu que són el mateix, o que només es diferencien per les seves formes o colors. Però res més
Qui no ha llegit mai algun còmic d’en Popeye, o n’ha vist algun capítol de dibuixos animats? I qui no sap que la principal font d’energia d’aquest forçut mariner eren
Hi ha qui en diu fraula, o també fraga, però la denominació més popular és la de “maduixa”. És una de les primeres fruites que creix a la primavera, però