COM FUNCIONEM?

Realitzem els serveis a domicili els DIMARTS, DIJOUS i DIVENDRES entre les 10:00 i les 19:00.
Quan estiguis realitzant la compra, podràs triar quin dia vols que et portem la teva comanda.

En cas que els dies destinats a fer els enviaments a domicili no et vagin bé per qualsevol motiu, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem una solució per tal que no et quedis sense tastar els nostres nostres productes de proximitat.

La compra mínima requerida és de 20€.

Pots pagar la teva comanda amb targeta de crèdit, a través de la passarel·la de pagament, o bé per transferència bancària, a través de Bizum, Paypal o contra reemborsament. Si selecciones l’opció de pagament amb targeta, l’import de la compra se’t carregarà automàticament en el moment de formalitzar la comanda. Si selecciones transferència bancària no podrem preparar la teva comanda fins que no rebem la totalitat de l’import, per tant, t’arribaria el dia següent de la confirmació de la transferència bancària per part del nostre banc.

En un plaç màxim d’una hora d’antel·lació, l’usuari serà avisat conforme la comanda està de camí per tal d’evitar problemes a l’hora de fer efectiu el lliurament. Intentarem localitzar-te sempre que sigui possible i que no impliqui endarrerir les entregues d’altres clients. En aquest cas, tornariem a passar pel teu domicili.
Si per raons alienes a la nostra voluntat no fos possible fer efectiu el lliurament, la teva comanda tornaria al nostre magatzem i l’endemà, un cop revisat l’estat del producte i substituït aquell que no estigués en bones condicions, tornaríem a posar-la en ruta. En aquest cas, hauríem de cobrar-te 5€ en concepte de reexpedició.

ON REPARTIM?

Collita Zero se situa a la població costanera de Blanes, comarca de La Selva, juntament amb molts dels nostres productors també situats entre la Selva i el Maresme. 
Es tracta de cuinar productes locals, és per això que el nostre objectiu principal és oferir productes de proximitat i Km0.

La característica principal d’aquest tipus de productes és no superar el radi de 100 km, per tant, tenim molt en compte la distància entre el punt d’origen i el seu lloc de consum final. D’aquesta manera es redueix el fort impacte ecològic que comporta el transport de matèries primeres amb les llargues distàncies, defensant al mateix temps un estil d’alimentació més saludable i natural. 

A continuació pots consultar el llistat de pobles fins a on arriba Collita Zero.

Amb Collita Zero la satisfacció està garantida. Si el producte, per la raó que sigui, no t’arriba en un estat òptim o no estàs satisfet amb el contingut de la teva Cistella, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 682 17 63 62 de dilluns a divendres de 09:00 a 19:00, o pots enviar-nos un correu a collita.zero@gmail.com. Explica’ns què ha passat i farem tot el possible per solucionar la incidència.

Vols deixar-nos una ressenya?
T'ho agraïrem!

SOM COLLITA ZERO,
SOM PRODUCTES DE PROXIMITAT
I DE TEMPORADA 🌱

Import mínim de comanda 20€

Import mínim de comanda 20€