Sobre Nosaltres

Collita Zero, tot i ser un nou projecte, porta al terreny de l’agricultura desde l’any 1983 treballant sempre amb productes de temporada desde la proximitat. Et convidem a conèixer els nostres origens amb profunditat.

Actualment, aquest projecte neix de la necessitat de saber el que mengem. Estem en una societat de ritme frenètic en el qual la rutina diària no ens deixa el temps necessari per tenir cura del que portem a taula. En definitiva, moltes vegades no coneixem d’on provenen els aliments i segons la nostra filosofia creiem que és molt important consumir el bon producte per gaudir encara més de l’experiència del menjar a casa nostra.

Cultivem i seleccionem els nostres productes per a garantir sabor i qualitat desde l’origen. Treballem amb un sistema de producció agrària anomenada Agricultura Integrada, utilitzant pràctiques compatibles amb la protecció i la millora del medi ambient. Estimem la terra que conreem amb esforç diari, cultivem cada llavor amb cura, collim els fruits en el seu punt òptim de maduració i us enviem els nostres millors productes seleccionats de l’hort a casa.

Som una empresa jove, compromesa amb el medi ambient i molt exigents amb la nostra qualitat i seguretat alimentària. L’agricultura requereix un control sostenible de plagues i és per això que apostem desde fa molts anys amb la introducció d’insectes depredadors com Macrolophus Caliginosus, com una alternativa per substituir els productes fitosanitaris i afavorir la supervivència d’aquests respectant el seu entorn i beneficiar-nos de les seves accions com controladores biològiques de plagues.

A Collita Zero creiem que amb la suma de petites accions podem aconseguir grans canvis. És per això que respectem el cicle dels nostres productes fins que estan preparats per gaudir-los a casa!!


«Som una empresa jove compromesa amb el medi ambient»

Equip Collita Zero