Les nostres Cistelles

La Cistella Collita Zero és un lot de fruites, verdures o mixta, de fruites i verdures, majoritàriament de temporada i de la màxima proximitat. Els productes que componen les cistelles varien en funció de l’estació, la disponibilitat de producte i el principi d’introduir la màxima varietat possible. Tanmateix, també podem trobar les Cistelletes, son unes capses més petites i especials amb els productes principals per cuinar els nostres plats preferits.

Amb Collita Zero la satisfacció està garantida. Si el producte, per la raó que sigui, no t’arriba en un estat òptim o no estàs satisfet amb el contingut de la teva Cistella, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 648 62 92 47 o 682 17 63 62 de 09:00 a 18:00, de dilluns a divendres, o envia’ns un correu a collita.zero@gmail.com. Explica’ns què ha passat i farem tot el possible per solucionar la incidència.

Collita Zero som una empresa Eco Friendly, compromesa amb el medi ambienti que busca constantment alternatives per tal de ser curosos i respectuosos amb el nostre entorn natural en totes les activitats diàries: reciclant, reutilitzant, estalviant electricitat i cuinant de forma sostenible. És per això que tant a les cistelles com als productes utilitzem capses de cartró.

Per tant, un cop s’hagi utilitzat per transportar el producte, la pots dipositar en un contenidor de reciclatge adequat o bé reutilitzar-la.

El cartró és un excel·lent material per fer manualitats, principalment perquè ens permet treballar el reciclatge creatiu amb tots els avantatges que això comporta. Et convidem a estimular la teva creativitat i la teva imaginació i reutilitzar la teva Cistella per donar-li una nova utilitat! Ens agradaria molt que poguessis compartir les teves creacions amb nosaltres a les xarxes socials amb el hashtag #CistellaCollitaZero etiquetant-nos @Collita.Zero a la teva fotografia per a poder compartir-la. I qui sap si hi haurà premi… et desitgem molta imaginació! 


«Som una empresa jove compromesa amb el medi ambient»

Equip Collita Zero